Novice (slovenščina) - Finance

Državni denar za več letalskih prog Državni denar za več letalskih prog
pred 10 urami in 22 minutami
STO letalskim prevoznikom, ki bi še leteli v Slovenijo, ponuja skoraj milijon evrov za promocijo. (Finance)
Aplikacija TravelAR: Izraelec, ki je v Kočevju postavil virtualni kočevski grad Aplikacija TravelAR: Izraelec, ki je v Kočevju postavil virtualni kočevski grad
pred 14 urami in 13 minutami
Predstavljamo vam zanimivo podjetniško zgodbo s Kočevskega, s Financami namreč 24. aprila prihajamo v Kočevje, kjer pripravljamo že tretji letošnji regijski forum (Finance)
Kdo je slovenski Arthur Andersen, koliko revizorjev je ostalo brez licence, kakšne so kazni iz tajkunskih, bančnih in gradbenih poslov? Kdo je slovenski Arthur Andersen, koliko revizorjev je ostalo brez licence, kakšne so kazni iz tajkunskih, bančnih in gradbenih poslov?
pred 15 urami in 31 minutami
Agencijo za javni nadzor nad revidiranjem smo prosili za podatke o doslej izrečenih ukrepih in sankcijah za revizorje in revizijske družbe  (Finance)
Karikatura dneva Karikatura dneva
pred 1 dnevom, 5 urami in 42 minutami
Karikatura se nanaša na uredniški komentar: (Finance)
Ko CEO v nekaj dneh zasluži mesečno plačo zaposlenega Ko CEO v nekaj dneh zasluži mesečno plačo zaposlenega
pred 1 dnevom, 6 urami in 28 minutami
Če podjetje posluje dobro, torej rastejo prihodki in dobiček, podjetje se razvija in zaposluje, potem ni razloga, da za dobro opravljeno delo ne nagradi menedžerjev, ki so pripeljali do tega uspeha. (Finance)
Lestvica: za koliko so lani zrasle plače šefom borznih družb? Lestvica: za koliko so lani zrasle plače šefom borznih družb?
pred 1 dnevom, 6 urami in 47 minutami
Prejemki šefa Krke Jožeta Colariča so lani prvič presegli milijon evrov bruto, kar je 11-odstotna rast glede na leto prej, a Colarič ni na vrhu lestvice šefov, ki so jim plače lani najbolj zrasle  (Finance)
Umetna neumnost Umetna neumnost
pred 1 dnevom, 7 urami in 16 minutami
Med stvarmi, s katerimi se ukvarjam kot raziskovalec in profesor, so tudi teme s področja strojnega učenja in umetne inteligence (Finance)
KPMG Slovenija je na črni listi. Je razlog pameten ali banalen in kdo mora paziti? KPMG Slovenija je na črni listi. Je razlog pameten ali banalen in kdo mora paziti?
pred 1 dnevom, 9 urami in 54 minutami
Zavezanci za javna naročila ne smejo na novo najeti KPMG prihodnja tri leta. Za druge omejitev ni.  (Finance)
Kako dobro se živi v Kočevju? Kako dobro se živi v Kočevju?
pred 1 dnevom, 10 urami in 27 minutami
Finance 24. aprila prihajamo v Kočevje; Pred tem smo pogledali, kakšne so cene nepremičnin, zdravje Kočevarjev, brezposelnost, kako visoke so plače ...  (Finance)
Prodaja Intereurope: raje državni Pošti kot Britancu, ki bi dal 20 milijonov več Prodaja Intereurope: raje državni Pošti kot Britancu, ki bi dal 20 milijonov več
pred 1 dnevom, 11 urami in 11 minutami
Pošta Slovenije bo kmalu postala nova lastnica Intereurope, (Finance)