Novice (slovenščina) - Lifestyle

Dišava tedna: Jean Paul Gaultier Scandal Dišava tedna: Jean Paul Gaultier Scandal
pred 11 urami in 58 minutami
Jean Paul Gaultier je zopet zakuhal škandal! Tokrat parfumskega. Marketinško zgodbo za parfum Scandal so v PR agenciji zapakirali v zgodbo ministrice francoske vlade, ki se skrbno urejena in odišavljena pripelje v službo v vladno palačo na Champs Elysees direktno iz zabave, ki je trajala celo noč. Prijateljice, s katerimi je preživela noč, ji k… (Lifestyle)
Zakaj je vse pogosteje potrebno doplačilo za ročno prtljago na letalu? Zakaj je vse pogosteje potrebno doplačilo za ročno prtljago na letalu?
pred 12 urami in 42 minutami
Možnost, da na letalo vzamemo zgolj ročno prtljago, je privlačna, saj se izognemo plačilu za oddano prtljago in tako znižamo stroške celotnega potovanja. Vendar pa začenja vse več letalskih družb, sploh nizkocenovnih, zaračunavati tudi ročno prtljago. To ponavadi izgleda tako, da je v osnovno ceno letalske karte vključen samo manjši nahrbtnik ali torbica. Za klasičen… (Lifestyle)
Čiščenje žaluzij: kako se ga lotiti glede na tip žaluzij? Čiščenje žaluzij: kako se ga lotiti glede na tip žaluzij?
pred 1 dnevom, 13 urami in 31 minutami
Vse te reže v žaluzijah lahko spravijo ob živce tudi najbolj potrpežljivega človeka. Ali to pomeni, da je čiščenje žaluzij najbolj smiselno kar preskočiti? Na žalost se na žaluzijah hitro nakopiči prah, zato s čiščenjem ni dobro odlašati. Da pa v boj ne boste šli povsem neoboroženi, smo za vas pripravili nekaj napotkov, s pomočjo katerih… (Lifestyle)
Tedenski horoskop od 22. do 28. aprila 2019 Tedenski horoskop od 22. do 28. aprila 2019
23. april 2019 (07:39)
Skupaj s portalom Horoskop.si vam predstavljamo tedenski horoskop od 22. do 28. aprila 2019. Če želite izvedeti več, vas pričakujejo priznani strokovnjaki s področja astrologije in vedeževanja. Svetovalci so vam na voljo za vse vaše dvome in vprašanja. Klic v prihodnost 090 44 11 (1,69 EUR/min). OVEN Vaša trenutna raven energije bo v tem tednu… (Lifestyle)
Izdelajte naravno pršilo, ki prežene mravlje iz vaše kuhinje Izdelajte naravno pršilo, ki prežene mravlje iz vaše kuhinje
18. april 2019 (10:00)
Predvsem v toplejšem delu leta si mravlje rade priredijo prave gostije v naših kuhinjah. Če jih imate sicer radi in spoštujete njihovo marljivost, vendar pa si z njimi kljub temu ne želite deliti svojega doma (in kruha), imamo rešitev za vas – povsem neškodljivo, doma izdelano pršilo. Z njim mravelj ne boste ubili, ampak zgolj… (Lifestyle)
3 pogoste napake pri uporabi dnevnih krem za obraz s SPF-jem 3 pogoste napake pri uporabi dnevnih krem za obraz s SPF-jem
17. april 2019 (08:48)
Ste na sončen dan pred odhodom ven nanesli kremo s SPF-jem, vendar ste zvečer opazili, da vas je sonce vseeno opeklo? Preverite, ali tudi sami delate katero izmed treh zelo pogostih napak pri nanosu tovrstnih krem! Napaka št. 1: izpuščanje občutljive kože na vekah in okoli oči Koža na vekah je izredno tanka in občutljiva. Tako… (Lifestyle)
Dišava tedna: Kenzo Aqua pour Femme Dišava tedna: Kenzo Aqua pour Femme
17. april 2019 (08:12)
Ko smo že mislili, da je Kenzo s parfumsko serijo L’ Eau raziskal in izčrpal vse možnosti vonjev, ki jih ponuja voda, nam je predstavil Aquo. Z njo nam je sporočil, da nosi voda v svojih molekulah še veliko neodkritih skrivnosti. Voda še vedno oblega misli velikega modnega oblikovalca. Z novo dišavo nam  ponuja tudi… (Lifestyle)
Tedenski horoskop od 15. do 21. aprila 2019 Tedenski horoskop od 15. do 21. aprila 2019
15. april 2019 (09:51)
Skupaj s portalom Horoskop.si vam predstavljamo tedenski horoskop od 15. do 21. aprila 2019. Če želite izvedeti več, vas pričakujejo priznani strokovnjaki s področja astrologije in vedeževanja. Svetovalci so vam na voljo za vse vaše dvome in vprašanja. Klic v prihodnost 090 44 11 (1,69 EUR/min). OVEN Počasi se daleč pride, čeprav v tem trenutku… (Lifestyle)
Zanimive ideje za uporabo marmelade Zanimive ideje za uporabo marmelade
15. april 2019 (09:30)
Če radi preizkušate nove okuse marmelade ali jo pogosto dobite za darilo, se hitro zgodi, da imate naenkrat v hladilniku precej več odprtih kozarčkov marmelade, kot bi jih lahko dejansko porabili v bližnji prihodnosti. Rešitev? Ne omejujte se samo na marmelado na kruhu 😀 Namesto tega raje preizkusite katero izmed spodnjih idej. Solatni preliv Sladko-kisli prelivi… (Lifestyle)
Izkoristite pomlad za hanami – uživanje v lepoti cvetočih dreves, kot to počno na Japonskem! Izkoristite pomlad za hanami – uživanje v lepoti cvetočih dreves, kot to počno na Japonskem!
12. april 2019 (08:00)
Japonski običaj, poimenovan z besedo hanami, ima dolgo tradicijo. Razširil se je že v 8. stoletju in se ohranil vse do današnjih dni. Dobesedni prevod izraza hanami bi se lahko glasil opazovanje cvetja. Sprva se je sicer nanašal predvsem na opazovanje cvetočih slivovih dreves, postopoma pa so slive zamenjale cvetoče češnje – eden najbolj znanih… (Lifestyle)