Novice (slovenščina) - Lifestyle

Na počitnice v vesolje Na počitnice v vesolje
pred 1 dnevom, 4 urami in 39 minutami
Masovni turizem je vseprisoten in postalo je težko najti zares posebno počitniško destinacijo, kjer se ne bi drenjali s trumami drugih turistov. Rešitev? Za naslednji dopust se lahko odpravite kar v vesolje – natančneje na Mednarodno vesoljsko postajo. NASA bo namreč začela z naslednjim letom priložnost za skok v vesolje ponujati tudi navadnim smrtnikom. Posebna… (Lifestyle)
Tedenski horoskop od 17. do 23. junija 2019 Tedenski horoskop od 17. do 23. junija 2019
pred 1 dnevom, 7 urami in 26 minutami
Skupaj s portalom Horoskop.si vam predstavljamo tedenski horoskop od 17. do 23. junija 2019. Če želite izvedeti več, vas pričakujejo priznani strokovnjaki s področja astrologije in vedeževanja. Svetovalci so vam na voljo za vse vaše dvome in vprašanja. Klic v prihodnost 090 44 11 (1,69 EUR/min). OVEN Situacija, ki je za vas pomembna, se trenutno… (Lifestyle)
Privoščite svojim stopalom domačo pedikuro v 5 korakih Privoščite svojim stopalom domačo pedikuro v 5 korakih
14. junij 2019 (07:30)
Poleti so naša stopala precej bolj izpostavljena. Tako si v mesecih, ki so pred nami, zaslužijo posebno nego. Še tako prečudoviti sandali ali natikači namreč ne morejo popraviti slabega vtisa, ki ga lahko naredijo neurejena stopala. Za to, da bodo vaša stopala brezhibno urejena, pa nikakor ni nujna pedikura v kozmetičnem salonu. Zanjo lahko poskrbite… (Lifestyle)
Sok zelene – resnično čudežni napitek? Sok zelene – resnično čudežni napitek?
13. junij 2019 (08:38)
Družbena omrežja so v zadnjih mesecih polna navdušenja nad neverjetnimi učinki, ki jih ima sok zelene. Kljub neprijetnemu okusu gre za enega najbolj vročih trendov na področju zdrave prehrane ta hip. Pa lahko sok zelene zares pomaga pri vseh težavah, ki jih navajajo pristaši tega napitka? Mnoge trditve o soku zelene nimajo prave znanstvene podkrepitve Med… (Lifestyle)
V Londonu načrtovan bazen na vrhu nebotičnika, ob pogledu na katerega se vam bodo oznojile dlani V Londonu načrtovan bazen na vrhu nebotičnika, ob pogledu na katerega se vam bodo oznojile dlani
12. junij 2019 (08:37)
Poleti, ko se temperature povzpnejo vrtoglavo visoko, večina ljudi išče priložnost, da se potopi v osvežilno vodo – naj bo to morje, reka ali bazen. Vendar pa bo marsikdo močno premislil, ali je bazen, ki ga načrtujejo v Londonu, res najboljša izbira. Šlo bo namreč za bazen na vrhu 55-nadstropnega hotela Infinity London, ki bo… (Lifestyle)
Dišava tedna: Dolce & Gabbana Light Blue Escape to Panarea Dišava tedna: Dolce & Gabbana Light Blue Escape to Panarea
12. junij 2019 (07:46)
Veliko parfumsko uspešnico Light Blue, ki sicer simbolizira sicilijansko poletje in hkrati vso lahkotnost poletnega bivanja, Domenico Dolce in Stefano Gabbana vsako poletje nadgradita z novimi parfumskimi izvedbami. Nekatere izmed njih sta poimenovala po Eolskih otokih, skupini sedmih majhnih otočkov v Tirenskem morju severno od Sicilije. Ime so otokom dali že stari Grki, ki so jih… (Lifestyle)
Na pomoč, pralni stroj pušča! Kaj je razlog za to? Na pomoč, pralni stroj pušča! Kaj je razlog za to?
10. junij 2019 (10:00)
Lužica v bližini pralnega stroja ali pod njim zagotovo ni dober znak. Na srečo pa ni nujno, da gre za resnejšo napako, ki bi morda zahtevala celo nakup novega pralnega stroja. Seveda pa je pomembno, da čim prej ukrepate, sicer se lahko majhna luža spremeni v pravo poplavo. Še prej pa je treba seveda ugotoviti,… (Lifestyle)
Tedenski horoskop od 10. do 16. junija 2019 Tedenski horoskop od 10. do 16. junija 2019
10. junij 2019 (07:06)
Skupaj s portalom Horoskop.si vam predstavljamo tedenski horoskop od 10. do 16. junija 2019. Če želite izvedeti več, vas pričakujejo priznani strokovnjaki s področja astrologije in vedeževanja. Svetovalci so vam na voljo za vse vaše dvome in vprašanja. Klic v prihodnost 090 44 11 (1,69 EUR/min). OVEN Na področju dela potrebujete več dokazov in ne… (Lifestyle)
7 zanimivih dejstev o poletnem solsticiju, najdaljšem dnevu v letu 7 zanimivih dejstev o poletnem solsticiju, najdaljšem dnevu v letu
07. junij 2019 (10:21)
Približuje se poletni solsticij, ko bo dan najdaljši, noč pa najkrajša v vsem letu. To je dan, poln lepih energij, in obenem tudi dan, ko bomo končno vstopili v poletje. Letos se bo to zgodilo 21. junija. Da boste lažje zdržali še teh nekaj dni, ki nas ločijo od uradnega začetka poletja, pa se lahko… (Lifestyle)
Testiram epilator Braun Silk-epil 9-890: vse-v-enem paket za hitro odstranjevanje dlak po celem telesu Testiram epilator Braun Silk-epil 9-890: vse-v-enem paket za hitro odstranjevanje dlak po celem telesu
07. junij 2019 (10:00)
Oceno epilatorja Braun Silk-epil 9-890 pišem po več letih odstranjevanja dlak na nogah z voskom. Moram priznati, da z rezultati voskanja nisem bila najbolj zadovoljna in sem se lani odločila, da bom naslednje leto začela uporabljati epilator. Zato mi je prišlo prav Braunovo povabilo, da za enaA Lifestyle testiram epilator njihove najboljše serije 9. Epilator odstrani… (Lifestyle)