Novice (slovenščina)

»Karanteno za dopustnike s Hrvaške bi lahko odredili samo za mlade« »Karanteno za dopustnike s Hrvaške bi lahko odredili samo za mlade«
pred 3 urami in 7 minutami
V članku povzemamo relevantne informacije o obvladovanju bolezni covid-19. Direktor NIJZ Milan Krek je v pogovoru za STA ocenil trenutne razmere. (Delo)
Müller po gala predstavi: To je bila še večja prevlada kot proti Braziliji Müller po gala predstavi: To je bila še večja prevlada kot proti Braziliji
pred 3 urami in 30 minutami
Ko je Hansi Flick 3. novembra postal glavni trener, je bil Bayern po polomu v Frankfurtu (1:5) na četrtem mestu Bundeslige. V devetih mesecih je preporodil ekipo, ki je v četrtfinalu Lige prvakov z vrhunsko predstavo povozila Barcelono z 8:2.  (RTV SLO)
Dars opozarja na prometno zelo obremenjen konec tedna Dars opozarja na prometno zelo obremenjen konec tedna
pred 3 urami in 49 minutami
Na slovenskih cestah je lahko ta konec tedna pričakujemo povečan promet, tako zaradi praznika Marijinega vnebovzetja, kot zaradi poziva Avstrije, naj se njeni državljani nujno vrnejo iz Hrvaške, opozarjata Dars in Prometno-informacijski center.  (RTV SLO)
Vancouver stisnil prvake v kot Vancouver stisnil prvake v kot
pred 3 urami in 50 minutami
Hokejisti Vancouvra so v podaljšku premagali St. Louis s 4:3 in zdaj proti branilcu prvaka Lige NHL v uvodnem krogu končnice vodijo 2:0.  (RTV SLO)
FOTO:Ko je Primož spet začel dirkati, me je skoraj zadela kap FOTO:Ko je Primož spet začel dirkati, me je skoraj zadela kap
pred 3 urami in 59 minutami
Lora Klinc, življenjska sopotnica Primoža Rogliča, v pričakovaja Toura in izida svojega knjižnega prvenca. (Delo)
FOTO:Sean Penn: lomilec src, a tudi hudičevo dober igralec FOTO:Sean Penn: lomilec src, a tudi hudičevo dober igralec
pred 3 urami in 59 minutami
Slavni ameriški igralec, ki bo v ponedeljek dopolnil okroglih 60 let, ni slaven samo zaradi igralskih sposobnosti. (Delo)
FOTO:Epidemiolog Mario Fafangel: Zaupanja v cepiva ne smemo zamajati FOTO:Epidemiolog Mario Fafangel: Zaupanja v cepiva ne smemo zamajati
pred 3 urami in 59 minutami
V procesu uvedbe novega cepiva ne smemo iskati bližnjic, ki bi ohromile varnostne protokole, pravi predstojnik Centra za nalezljive bolezni pri NIJZ. (Delo)
Kdo se sploh še boji inflacije? Kdo se sploh še boji inflacije?
pred 4 urami in 5 minutami
Visoka zadolženost držav bo vplivala na pripravljenost centralnih bank, da vzdržujejo nizke obrestne mere. (Delo)
Oba polfinala odločila dramatična 33. igra Oba polfinala odločila dramatična 33. igra
pred 4 urami in 21 minutami
Kakšna drama v Sheffieldu! Prav na obeh obračunih polfinala svetovnega prvenstva v snukerju je bila potrebna odločilna igra, v finale sta se tako z minimalno zmago s 17:16 prebila Ronnie O'Sullivan in Kyren Wilson.  (RTV SLO)
"Paziti moramo, da se nam ne zgodi depopulacija"
pred 4 urami in 27 minutami
"Prvo, kar bodo mladi morali storiti, je, da začnejo hodit na volitve. Z neudeležbo samo prepuščajo starejšim, da odločajo namesto njih," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev ob Mednarodnem dnevu mladih.  (RTV SLO)