Novice (slovenščina)

Uroš Bregar objavil spisek igralk za EP v Franciji Uroš Bregar objavil spisek igralk za EP v Franciji
pred 35 minutami
Selektor slovenske ženske rokometne reprezentance Uroš Bregar je objavil seznam 20 kandidatk za nastop na evropskem prvenstvu, ki bo med 29. novembrom do 16. decembrom v Franciji.  (RTV SLO)
Gregor Strniša Gregor Strniša
pred 50 minutami
Ko pa sonce gori gre, kako bi še umrla vrba? Niti lista ne vzame jesen. Ti ne boš nikoli umrla. (Iz pesmi Vrba , pesniška zbirka Želod , 1972) (RTV SLO)
Jemen: Silovita ofenziva vladnih sil v Hudajdi Jemen: Silovita ofenziva vladnih sil v Hudajdi
pred 58 minutami
V Jemnu vladne sile s podporo koalicije pod vodstvom Savdske Arabije nadaljujejo silovito ofenzivo na strateško pomembno pristaniško mesto Hudajda.  (RTV SLO)
Zverev po dveh podaljšanih igrah boljši od Čilića Zverev po dveh podaljšanih igrah boljši od Čilića
pred 1 uro in 7 minutami
Drugi dan zaključnega mastersa teniške sezone v Londonu je za uvod Alexander Zverev v dveh nizih, oba sta se končala po podaljšani igri, premagal Marina Čilića.  (RTV SLO)
Literarni zaklad: našli še neznane zgodbe nobelovca Naguiba Mahfouza Literarni zaklad: našli še neznane zgodbe nobelovca Naguiba Mahfouza
pred 1 uro in 8 minutami
V hiši hčere egiptovskega Nobelovega nagrajenca za literaturo Naguiba Mahfouza je novinar Mohamed Shoair odkril 50 rokopisov njegovih kratkih zgodb, med katerimi je 18 neobjavljenih.  (RTV SLO)
TV SLO 2/MMC: Soočenje kandidatov za župana Slovenj Gradca TV SLO 2/MMC: Soočenje kandidatov za župana Slovenj Gradca
pred 1 uro in 11 minutami
Na drugem programu TV Slovenija na MMC-ju boste lahko ob 18. 20 spremljali soočenje kandidatov za župana Mestne občine Kranj.  (RTV SLO)
Solari vsaj do konca sezone trener Reala Solari vsaj do konca sezone trener Reala
pred 1 uro in 30 minutami
Vodstvo Reala je s Santiagom Solarijem podpisalo pogodbo vsaj do konca sezone, potem ko je danes potekel 15-dnevni rok, ko mora po pravilih španske nogometne zveze začasni trener končati svoje . . .  (RTV SLO)
Odstopil generalni direktor Agencije RS za okolje Joško Knez Odstopil generalni direktor Agencije RS za okolje Joško Knez
pred 1 uro in 53 minutami
Na Arsu in na okoljskem ministrstvu so potrdili, da je generalni direktor Agencije RS za okolje Joško Knez odstopil s položaja, vzrok naj bi bile odkrite nepravilnosti v postopkih izdaje dovoljenj v . . .  (RTV SLO)
TV SLO 2/MMC: Soočenje kandidatov za župana Kranja TV SLO 2/MMC: Soočenje kandidatov za župana Kranja
pred 1 uro in 54 minutami
Na drugem programu TV Slovenija na MMC-ju lahko spremljate soočenje kandidatov za župana Mestne občine Kranj.  (RTV SLO)
Vrnitev Dejana Jakare v Helios Vrnitev Dejana Jakare v Helios
pred 1 uro in 58 minutami
Helios Suns ima novega trenerja. Jovana Beaderja je zamenjal Dejan Jakara, ki je v domžalskem klubu v preteklosti že deloval, zadnjo sezono pa je bil trener češkega Brna.  (RTV SLO)