Novice (slovenščina)

Foto: Turk najhitreje drvel po Vipavski dolini Foto: Turk najhitreje drvel po Vipavski dolini
pred 5 urami in 58 minutami
Aktualni prvak Rok Turk (Peugeot 208 T16) je zmagovalec relija Vipavska dolina, uvodne preizkušnje nove sezone državnega prvenstva.  (RTV SLO)
Umrl je zvezdnik filmov o Austinu Powersu, Umrl je zvezdnik filmov o Austinu Powersu, "Mini-Me", Verne Troyer
pred 6 urami in 8 minutami
V 50. letu starosti je umrl Verne Troyer, ki ga širša javnost najbolj pozna po vlogi " Mini-Me" v filmu Austin Powers.  (RTV SLO)
V finalu Pokala Slovenije Celje PL in Krka V finalu Pokala Slovenije Celje PL in Krka
pred 6 urami in 45 minutami
Rokometaši Krke in Celja Pivovarne Laško so finalisti sklepnega turnirja Pokala Slovenije, ki ga gosti Ljutomer. Novomeščani so s 37:28 ugnali Jeruzalem Ormož, Celjani pa z 29:27 Koper 2013.  (RTV SLO)
Vrnitev Ariane Grande na odre slabo leto po tragediji v Manchestru Vrnitev Ariane Grande na odre slabo leto po tragediji v Manchestru
pred 7 urami in 16 minutami
24-letna Ariana Grande se je leto po tragediji, ki se je zgodila po njenem koncertu v Manchestru, kot gostja presenečenja pridružila norveškemu didžeju Kygu na festivalu Coachella in s tem . . .  (RTV SLO)
Na protestih v Gazi ubiti štirje Palestinci, med njimi 14-letnik Na protestih v Gazi ubiti štirje Palestinci, med njimi 14-letnik
pred 7 urami in 21 minutami
Na območju Gaze ob meji z Izraelom se je na protestih četrti petek zapored znova zbralo več tisoč Palestincev. Nekaj sto naj bi se jih spopadlo z izraelskimi varnostnimi silami.  (RTV SLO)
Španski kraljevi pokal - finale: Sevilla - Barcelona 0:5 Španski kraljevi pokal - finale: Sevilla - Barcelona 0:5
pred 7 urami in 25 minutami
V finalu španskega kraljevega pokala se na stadionu Wanda Metropolitano v Madridu merita Sevilla in Barcelona. Katalonci lovijo že četrto zaporedno lovoriko v tem tekmovanju.  (RTV SLO)
Barcelona s Barcelona s "petardo" do četrtega zaporednega pokala
pred 7 urami in 25 minutami
V finalu španskega kraljevega pokala so nogometaši Barcelone na stadionu Wanda Metropolitano v Madridu odpravili Sevillo kar s 5:0.  (RTV SLO)
V streljanju v Portorožu ranjen 38-letnik V streljanju v Portorožu ranjen 38-letnik
pred 8 urami in 7 minutami
Okoli 19. 30 je bil v streljanju v Portorožu poškodovan 38-letni moški, ki so ga odpeljali v bolnišnico. Postavljene so blokadne točke, policisti storilca še iščejo.  (RTV SLO)
V streljanju v Portorožu ranjen 38-letni moški V streljanju v Portorožu ranjen 38-letni moški
pred 8 urami in 7 minutami
Okoli 19. 30 je bil v streljanju v Portorožu poškodovan 38-letni moški, ki so ga odpeljali v bolnišnico. Postavljene so zaporne točke, policisti storilca še iščejo.  (RTV SLO)
Streljanje v Portorožu: 38-letni moški v kritičnem stanju, prepeljali so ga v UKC Ljubljana Streljanje v Portorožu: 38-letni moški v kritičnem stanju, prepeljali so ga v UKC Ljubljana
pred 8 urami in 7 minutami
Okoli 19. 30 je bil v streljanju v Portorožu hudo poškodovan 38-letni moški, ki je v kritičnem stanju. Iz izolske bolnišnice so ga prepeljali v UKC Ljubljana.  (RTV SLO)