Novice (slovenščina)

Joga deluje osvobajajoče in nas hkrati poživi Joga deluje osvobajajoče in nas hkrati poživi
pred 2 urama in 22 minutami
Edino, kar potrebujemo, so volja, čas in disciplina. Mogoče je karantenski čas, pravi čas, da se lotimo joge. (Delo)
FOTO:Prodaja moke, riža in testenin poskočila za trikrat FOTO:Prodaja moke, riža in testenin poskočila za trikrat
pred 2 urama in 25 minutami
V članku povzemamo vse relevantne podatke o širitvi bolezni covid-19.  (Delo)
Vukušić, Vizinger in druščina dolgujejo navijačem 166 golov Vukušić, Vizinger in druščina dolgujejo navijačem 166 golov
pred 2 urama in 41 minutami
Odločitev o nadaljevanju sezone v rokah nacionalnih vlad, te bodo odločile tudi, ali bodo gledalcem dovolile na štadion. (Delo)
V virtualnem muzeju Auschwitz marca zabeležili 50.000 obiskovalcev V virtualnem muzeju Auschwitz marca zabeležili 50.000 obiskovalcev
pred 2 urama in 41 minutami
V virtualni muzej so vključeni nekateri deli nekdanjega taborišča, ki obiskovalcem v živo niso dostopni. To so stražni stolpi, blok 10, kjer so opravljali eksperimente na področju sterilizacije, in celice pod blokom 11. (Delo)
FOTO:Smo tatovi tujega prostora, hrane nekoga drugega, njihovih oblačil. Ostal nam je le še bleščeči mesec, ki si ga delimo z drugimi bitji. FOTO:Smo tatovi tujega prostora, hrane nekoga drugega, njihovih oblačil. Ostal nam je le še bleščeči mesec, ki si ga delimo z drugimi bitji.
pred 2 urama in 42 minutami
Če nič drugega, mi pravijo nekateri, smo končno vsi postali budisti in se nič več ne delimo na partizane in domobrance. Kajti zdaj ni nič več vprašanje, kje si bil leta 1941 ali leta 1991, ampak kje si bil zadnjih 14 dni. (Delo)
Fizioterapevti svetujejo: higiena, dovolj spanja, redna relaksacija ali meditacija Fizioterapevti svetujejo: higiena, dovolj spanja, redna relaksacija ali meditacija
pred 2 urama in 50 minutami
V Združenju fizioterapevtov Slovenije so pripravili priporočila in nasvete o gibanju za ohranjanje zdravja za zdrave in za osebe s poškodbami ter boleznimi. (Delo)
Bilo je nekoč ... na odprtju igralnice v Novi Gorici Bilo je nekoč ... na odprtju igralnice v Novi Gorici
pred 2 urama in 50 minutami
Ob koncu leta 1984 je v novogoriškem hotelu Park zaživel igralni salon, ki se je pridružil 15 tovrstnim igralnicam v takratni Jugoslaviji.  (RTV SLO)
FOTO:Čeferin: Uživaj, ti si predsednik Uefe! FOTO:Čeferin: Uživaj, ti si predsednik Uefe!
pred 3 urami in 19 minutami
Predsednik Evropske nogometne zveze Aleksander Čeferin iz grosupeljske izolacije o virusu, nogometu, Mourinhu, Putinu, Oblaku, Maju, odgovornosti vodilnih in o – sebi.   (Delo)
FOTO:Infektolog Andrej Trampuž iz Berlina: »Najbolj tragično je, da so gospodarski lobiji pripravljeni žrtvovati tudi ljudi.« FOTO:Infektolog Andrej Trampuž iz Berlina: »Najbolj tragično je, da so gospodarski lobiji pripravljeni žrtvovati tudi ljudi.«
pred 3 urami in 30 minutami
Zdravnik, ki zadnjih sedem let dela v največji nemški bolnišnici, je tudi v kriznem času tesno povezan s Slovenijo. (Delo)
FOTO:Nanosvet v zelenju univerzitetnega središča FOTO:Nanosvet v zelenju univerzitetnega središča
pred 3 urami in 42 minutami
Nova fakulteta za strojništvo: Za zmagovalno arhitekturno rešitev je bila razglašena idejna zasnova biroja Sadar+Vuga. (Delo)