Novice (slovenščina)

Izplačila in vplačila med družbo in družbeniki: katere davke moramo poznati Izplačila in vplačila med družbo in družbeniki: katere davke moramo poznati
pred 2 urama in 23 minutami
Za leto 2018 se pričakuje pri d (Finance)
Umrla je Katarina Bajuk
pred 2 urama in 50 minutami
Umrla je Katarina Bajuk, soproga nekdanjega predsednika vlade in finančnega ministra Andreja Bajuka. Rojena je bila kot Katarina Grintal v Lukovici pri Domžalah, z Bajukom pa sta se spoznala v Argentini, kamor sta se njuni družini na varno umaknili po koncu druge svetovne vojne. (24ur.com)
Slovenija je varna: število umorov zelo nizko Slovenija je varna: število umorov zelo nizko
pred 2 urama in 59 minutami
Slovenija je na področju umorov izrazito varna država, leta 2016 je bilo tako umorjeno deset ljudi. Ta teden na podkastu Številke govorimo o umorih in kaznovanju.  (RTV SLO)
Slovenija je varna: število umorov zelo nizko Slovenija je varna: število umorov zelo nizko
pred 2 urama in 59 minutami
Slovenija je na področju umorov izrazito varna država, leta 2016 je bilo tako umorjeno deset ljudi. Ta teden na podkastu Številke govorimo o umorih in kaznovanju.  (RTV SLO)
Odkritje, ki Odkritje, ki "na novo napiaše" zgodbo o izbruhu Vezuva
pred 3 urami in 1 minuto
Napis, ki so ga odkrili v arheološkem parku Pompeji, priča o tem, da je izbruh Vezuva mesto uničil po 17. oktobru leta 79 in ne 24. avgusta, kot je veljalo doslej.  (RTV SLO)
T-2 z novim prodajnim mestom v Murski Soboti T-2 z novim prodajnim mestom v Murski Soboti
pred 3 urami in 3 minutami
Družba T-2 bo s svojimi tehnološkimi rešitvami še naprej kreirala razvoj telekomunikacijskega trga. S stalnim razvojem, širitvijo lastnega optičnega omrežja, nabora storitev in prodajne mreže bo  uporabnikom tudi v prihodnje zagotavljala hitre, varne in zanesljive telekomunikacijske storitve ter s (Računalniške novice)
Pikantna buča z mletim mesom Pikantna buča z mletim mesom
pred 3 urami in 8 minutami
Sestavine: 40 dag očiščene buče, 40 dag mletega mesa, 30 dag stebelne zelene, 2 rdeči papriki, 1 čebula, 2 stroka česna, 1 mala pločevinka pelatov, 3 žlice olja, 3 dl jušne osnove, sol, poper, . . .  (RTV SLO)
V DZ odprli kuverto, iz katere se je usul bel prah V DZ odprli kuverto, iz katere se je usul bel prah
pred 3 urami in 14 minutami
V eni od pisarn državnega zbora so zjutraj odprli pošiljko, v kateri je bil beli prah. Na ljubljanski policijski upravi so bili o dogodku obveščeni nekaj pred 8. uro.  (RTV SLO)
V državni zbor prispela pošiljka z belim prahom
pred 3 urami in 15 minutami
V Državnem zboru so prejeli sumljivo pošiljko iz katere se je vsul bel prah. Na terenu so že gasilci in policija. V stiku s pošiljko je bilo pet oseb, ki so jih izolirali. (24ur.com)
Ko tajfun povzroči zmedo ... češnje zacvetijo jeseni Ko tajfun povzroči zmedo ... češnje zacvetijo jeseni
pred 3 urami in 16 minutami
Znamenito cvetenje češenj na Japonskem vsako leto privablja obiskovalce od blizu in daleč spomladi, tokrat pa se je narava nekoliko zmedla - in češnje so zacvetele jeseni.  (RTV SLO)